26 96 18 28 info@arts-crafts.dk

PÅ EVENTYR

Mødet med andre kulturer har altid fascineret ejerne bag butikken, som håndplukker unika på rejser i hele verden

Den eventyrlystne italiener

Historien om C&C Arts & Crafts er historien om den italienske eventyrer Enrico Harrasser og hans hustru fra Thailand, som du kan møde bag disken i butikken.

Når vi kalder Enrico Harrasser en eventyrer, så er det fordi, alle der kender Enrico ved, at han hele livet har været nysgerrig på verden og mennesker omkring sig.

I sine unge dage var han en driftig guldsmed i Italien, som servicerede rige turister. Senere fandt kærligheden på Danmark, hvor han bl.a. åbnede den legendariske møbelbutik Marmorhuset i Glostrup – stadig kendt, husket og savnet af mange danskere, som kom i butikken.

Allerede her kunne man fornemme kærligheden til bl.a. Østen, da gæsterne kunne gå på opdagelse mellem orientalske møbler og andre spændende varer.

 

Enrico købte en paradis-ø 

Et nyt eventyr begyndte, da Enrico i 1985 rejste til Filippinerne. Her gjorde Puerto Galera på øen Mindoro et uudsletteligt indtryk på ham. Det var sandstrand, koralrev og palmer – ja, et sandt paradis.

Som den eventyrer, han er, købte Enrico øen og skabte resortet Coco Beach. Her ville han give turisterne en autentisk oplevelse af kulturlivet. Det blev starten på C&C Travel.

Når mennesker mødes kan det bidrage til større forståelse og bygge bro mellem kulturer og forskelligheder.

Mødet med andre kulturer

Rejsebureauet har siden fået 1.200 destinationer i verden. Og Enrico selv er naturligvis en berejst herre, der ynder at besøge bl.a. Italien, Østen, Filippinerne, Indonesien, Afrika m.m.

Det er rejserne og ikke mindst mødet med andre kulturer, som fascinerer Enrico Harrasser. Og netop mødet med Østens mystik, Afrikas skjulte rigdomme og meget mere, er det Enrico bl.a. bringer med sig hjem i form af unikke gaveideer i butikken på Hellerupvej 12.

Kig endelig ind næste gang, du er i nærheden.

kig ind!

Besøg os på Hellerupvej 12 – og find din næste gave!

åbningstider

MANDAG

Lukket

tirs-torsdag

10.30 - 17.30

FREDAG

14.00 - 17.30

LØRDAG

10.30 - 14.00

Kontakt

Adresse

Hellerupvej 12
2900 Hellerup